Financiële coaching Martini Ziekenhuis

Wat houdt deze coaching in?

Lig jij wel eens wakker van vragen of zorgen over geld? Bijvoorbeeld na een echtscheiding of bij een financiële tegenvaller? Begrijpelijk dat je hierdoor stress en spanning oploopt. Blijf er niet mee rondlopen, maar neem gerust en vrijblijvend contact op.

Fonds Bijzondere Voorzieningen

Het Fonds Bijzondere Voorzieningen is een fonds voor medewerkers en oud-medewerkers van het Martini Ziekenhuis die financiële vragen hebben of die in financiële problemen (dreigen te) komen en die geen aanspraak kunnen maken op verzekeringen of andere voorzieningen. Het Fonds beschikt over eigen financiële middelen. Het wordt beheerd door een zelfstandige stichting met een eigen bestuur. Om je te ondersteunen bij vragen en/of problemen kan het Fonds je helpen. Dat doen we door een gesprek aan te bieden met een financieel coach van Kompas Zuidlaren. In dit gratis en vrijblijvende gesprek kun je samen verkennen wat nodig is om weer verder te kunnen.

Vertrouwelijk en anoniem

Niemand hoeft te weten van dit gesprek, als jij dat niet wilt. Ook je leidinggevende niet. Het gesprek kan in of buiten het ziekenhuis plaatsvinden. Ook het tijdstip bepaal je in overleg met de coach.

Komt mijn vraag of zorg in aanmerking?

Je kunt met al je vragen of zorgen over geldzaken terecht bij Kompas Zuidlaren. De coaches zullen proberen je antwoord te geven en verder te helpen. Een aantal voorbeelden van thema’s waar Kompas Zuidlaren bij kan ondersteunen:

  • Mijn kind gaat binnenkort studeren.
  • Ik lig in scheiding.
  • Ik heb een erfenis gekregen.
  • Ik wil overzicht krijgen in mijn geldzaken.
  • Ik kan niet rondkomen.
  • Geldzaken bij een overlijden.
  • Afbetalen van schulden.

Met wie ga ik in gesprek?

Christine Albers is jouw eerste contactpersoon. Christine is gespecialiseerd in Positieve Gezondheid en bekijkt samen met jou wat het beste pad is om te bewandelen. Indien er sprake is van een vervolg, dan kijkt Christine of jullie samen in gesprek blijven of dat je in gesprek gaat met Hedwig Jacobs. Hedwig is budgetconsulent en helpt bij financieel gerelateerde kwesties.

Christine Albers

Hedwig Jacobs

Aanmelden

Heb je behoefte aan een gesprek? Neem contact op met Christine Albers of vul het contactformulier in, dan neemt Christine contact met je op.

T 050 409 91 90 (doorkiesnummer 716)
E c.albers@kompaszuidlaren.nl