Als financieel zorgverlener is het onze taak om ervoor te zorgen dat al onze cliënten goed verzekerd zijn voor onder andere hun inboedel en aansprakelijkheid. Reden voor ons om regelmatig te controleren of de bestaande verzekering nog optimaal is. Daarom deden wij onlangs grondig onderzoek en zullen we op basis van maatwerk een verandering doorvoeren.

Onze belangrijkste uitgangspunten bij het kiezen van een juiste verzekering zijn:

  • Een goede dekking
  • Lage(re) premie
  • Toegankelijk voor de bewindvoerder.

Inmiddels is ons onderzoek afgerond en zijn we tot de conclusie gekomen dat een groot aantal van onze cliënten voordeel heeft bij een overstap.

Wat betekent dit?
Vanaf september zullen verzekeringen stapsgewijs worden overgezet. Dit geldt niet voor iedereen. Onze budgetconsulenten zullen op basis van de persoonlijke omstandigheden van een cliënt beoordelen of het in zijn/haar belang is om over te stappen. Als het nodig is, neemt de budgetconsulent van tevoren contact op. Dat zal niet bij iedereen het geval zijn. Ook dat hangt af van de persoonlijke omstandigheden en de afspraken zoals jullie die samen hebben gemaakt.

Ben je cliënt of begeleider en heb je vragen hierover? Blijf er niet mee rondlopen en stel ze aan je eigen contactpersoon. Dan kunnen jullie samen kijken wat de beste keuze is.