Inmiddels is duidelijk geworden dat de getroffen maatregelen worden verlengd tot 28 april a.s. Wij zullen deze richtlijn vanzelfsprekend volgen. Dit houdt voor u het volgende in.

Onze collega’s van zowel Kompas Zuidlaren als Kompas Mentorschap blijven werken vanuit huis. We hebben onze telefonische bereikbaarheid gewaarborgd door tijdig over te stappen naar een telefooncentrale, waarbij onze collega’s ook vanuit huis bereikbaar zijn op het voor u vertrouwende telefoonnummer. Wij zijn voor onze cliënten van Kompas Zuidlaren dus gewoon telefonisch bereikbaar tussen 09.00-12.00 uur op telefoonnummer 050 409 91 90. Ook voor Kompas Mentorschap is de telefonische bereikbaarheid ongewijzigd. Per mail blijven wij vanzelfsprekend eveneens bereikbaar.

Komende tijd kunnen we nog niet op huisbezoek. De afspraken die al gepland zijn, zullen op een ander moment plaatsvinden. Hierover neemt de budgetconsulent/mentor contact met u op. Ook zullen wij in overleg met de Rechtbank niet aanwezig zijn bij zittingen. Ons kantoor zal gesloten blijven voor bezoek. Mocht u post langs willen brengen, dan kan dit worden gedeponeerd in onze brievenbus.

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor uw begrip.