Budgetoverzicht

Herkent u dat? Door de automatische bij- en afschrijvingen op uw rekening  verliest u de grip op uw geld. Hoeveel geld komt er nu eigenlijk precies binnen iedere maand?  En hoe hoog zijn uw maandelijkse uitgaven? Als u dat inzichtelijk heeft, weet u ook wat de ruimte is in uw budget.

 

Budgetoverzicht

Zolang uw financiën in balans zijn, hoeft het geen probleem te zijn dat u uw financiële situatie niet precies voor ogen hebt. Maar zodra de ruimte in uw budget beperkt wordt, door wat voor reden dan ook, kan dat veranderen.

Daarom helpen wij u graag om weer grip op uw geld te krijgen!

Grip op je geld

Met behulp van een budgetoverzicht krijgt u inzicht in uw financiële situatie. Bent u bijvoorbeeld een startup? Dan kan dit budgetoverzicht u helpen om verantwoord te budgetteren. Of bent u student?  Dan kunt u dit budget gebruiken als kapstok om grip te leren krijgen op uw eigen financiën, voor nu en in de toekomst.

Als gevolg van de coronacrisis zijn ook veel mensen economisch gezien in een andere situatie beland. Misschien heeft u of uw partner geen werk meer? Ook dit soort ingrijpende gebeurtenissen leiden tot een andere financiële balans. Met dit budgetoverzicht bieden wij u een helpende hand om deze nieuwe situatie inzichtelijk te maken.

Hoe werkt het?

Door op de button ‘Budgetoverzicht’ te klikken, kunt u gratis en vrijblijvend een budgetoverzicht downloaden. Dit is een Excel bestand dat u op uw eigen pc kunt opslaan. Op deze manier is ook uw privacy gewaarborgd. Er is namelijk niemand die inzicht krijgt hierin, behalve u.

Het is een budgetoverzicht per maand. De bedragen die u per kwartaal of per jaar betaalt, zult u dus even om moeten rekenen naar een maandbedrag. U kunt het overzicht verder geheel naar eigen wens inrichten, door posten toe te voegen of juist te verwijderen. Onderaan de streep ziet u welke financiële ruimte u maandelijks heeft.

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van uw budgetoverzicht? Blijf er niet mee rondlopen, maar neem vrijblijvend contact op met Kompas Zuidlaren op telnr. 050-409 9190 of mail naar info@kompaszuidlaren.nl.

Download budgetoverzicht

Download Budgetoverzicht

Heeft u vragen naar aanleiding van uw budgetoverzicht? Blijf er niet mee rondlopen, maar neem vrijblijvend contact op met Kompas Zuidlaren op telnr.
050-409 9190.

Aanvragen

Wilt u zichzelf aanmelden? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.Online aanvraag Download aanvraagformulier
Heeft u meer informatie nodig, neem dan contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.