Werkgevers

Voor financieel gezond personeel

Het aantal mensen met financiële problemen stijgt. Dit is merkbaar op de werkvloer. Iemand die veel aan zijn hoofd heeft, functioneert meestal niet optimaal. Zonde, want een oplossing is vaak wel voorhanden. Wij ondersteunen werkgevers bij het begeleiden van werknemers met geldproblemen.

Een scheiding, een verkeerde financiële beslissing, hoge hypotheeklasten: het komt vaak voor. Heeft u een werknemer die hiermee, of met andere financiële kwesties, zit? U kunt een belangrijke rol spelen in het aanpakken van het probleem. Samen met de experts van Kompas Zuidlaren kunnen we de situatie van uw werknemer verbeteren en verlichten. Dit doen we altijd uiterst discreet. Zodat uw werknemer straks weer met een goed gevoel vooruit kan kijken. En zodat u weer uw gemotiveerde werknemer terug heeft.

Artikelen

Werknemer met schulden

Heeft u een werknemer die in de schulden zit? Als werkgever kunt u ervoor zorgen dat deze problemen op een juiste manier worden aangepakt.

Loonbeslag en de gevolgen

Loonbeslag van een werknemer: wat betekent het en wat zijn de gevolgen voor u als werkgever?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn werknemer helpen?

Wie in een lastige financiële situatie zit, heeft deskundige hulp nodig. Onze deskundigen weten de best passende oplossing te vinden. Met de adviezen van Kompas Zuidlaren komt de werknemer in rustiger vaarwater: er ontstaat een stabiele financiële situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.