Budgetoverzicht

Download ons gratis budgetoverzicht om weer in beeld te krijgen hoe jouw financiën ervoor staan.

Het kan iedereen overkomen dat je door automatische bij- en afschrijvingen op de rekening het overzicht wat verliest. Hoeveel geld komt er nu eigenlijk precies binnen iedere maand? En hoe hoog zijn de maandelijkse uitgaven? Als je dat inzichtelijk maakt met ons budgetoverzicht, weet je ook wat de ruimte is in jouw budget.

Budgetoverzicht

Ondanks dat je financiën in balans zijn, kun je het overzicht toch snel verliezen. Helemaal zodra de ruimte in jouw budget beperkt wordt, door wat voor reden dan ook, kan dat voor veel onduidelijkheid zorgen. Daarom helpen wij met ons budgetoverzicht graag om weer grip op jouw geld te krijgen!

Grip op je geld met een eenvoudig overzicht van je budget

Met behulp van een budget overzicht krijg je inzicht in jouw financiële situatie. Heb je bijvoorbeeld een startup? Dan kan dit budgetoverzicht je helpen om verantwoord te budgetteren. Of ben je student? Dan kun je dit budget gebruiken als kapstok om grip te leren krijgen op de eigen financiën, voor nu en in de toekomst.
Als gevolg van de coronacrisis zijn ook veel mensen economisch gezien in een andere situatie beland. Misschien heb jij of jouw partner geen werk meer? Ook dit soort ingrijpende gebeurtenissen leiden tot een andere financiële balans. Met dit budgetoverzicht bieden wij jou een helpende hand om deze nieuwe situatie inzichtelijk te maken.

Hoe werkt het?

Door op de button ‘Budgetoverzicht’ te klikken, kun je gratis en vrijblijvend een budgetoverzicht downloaden. Dit is een Excel bestand dat je op je eigen pc kunt opslaan. Op deze manier is ook jouw privacy gewaarborgd. Er is namelijk niemand die inzicht krijgt hierin, behalve jijzelf.

Het is een budgetoverzicht per maand. De bedragen die je per kwartaal of per jaar betaalt, zult je dus even om moeten rekenen naar een maandbedrag. Je kunt het overzicht verder geheel naar eigen wens inrichten, door posten toe te voegen of juist te verwijderen. Onderaan de streep zie je welke financiële ruimte je maandelijks hebt.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van jouw budgetoverzicht? Blijf er niet mee rondlopen, maar neem vrijblijvend contact op met Kompas Zuidlaren op telnr. 050-409 9190 of mail naar info@kompaszuidlaren.nl.