Over ons

Niemand mag wakker liggen van financiële zorgen. Dat is onze overtuiging. Daarom nemen wij die zorgen uit handen en geven richting en helderheid in financiële zaken. Daarbij streven wij naar een gezonde balans in welvaart en welzijn.

Persoonlijk

Persoonlijk contact is ons uitgangspunt. Altijd. Bij cliënten, begeleiders en samenwerkingspartners. In de begeleiding van of samenwerking rondom financiële zorg. Wij zijn betrouwbaar, nemen onze verantwoordelijkheid en zoeken samen naar een passende oplossing.

Samen

Maar, welvaart kan niet zonder welzijn, en andersom. Wij streven naar een maatschappij waarin financiële begeleiding onderdeel is van zorg in het algemeen. Om dat te bereiken werken we graag samen met die maatschappij en staan we open voor innovatie, altijd in het belang van de cliënt.

Specialist

Wij vinden dat financiële zorg meer is dan alleen het leveren van een enkele dienst. Als professionals overzien we het gehele vraagstuk, dankzij onze specialistische aanpak en jarenlange ervaring. Met als doel het stimuleren van zelfredzaamheid en het verhogen van de gemoedsrust van onze cliënten.

Kompas Zuidlaren | Financiële zorgverlening
Voor balans in welvaart en welzijn