Intake bij Kompas Zuidlaren

Wij vinden dat niemand wakker mag liggen van vragen of zorgen over geldzaken. Daarom staan wij graag voor je klaar om met je mee te denken.

Intake gesprek bij Kompas Zuidlaren

Je kunt gratis en vrijblijvend bij ons terecht met je vragen of voor advies. Het kan zijn dat je zelf met vragen rondloopt, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je belt namens een familielid, vriend of cliënt. We zien vaak dat begeleiders van cliënten signaleren dat iemand hulp nodig heeft. Maatschappelijk werkers, persoonlijk begeleiders, notarissen, noem maar op. We denken op zo’n moment graag met je mee om te kijken wat het meest passend zou kunnen zijn in de situatie.

“Wat is bewindvoering?” door Toolbox Bewind

In samenwerking met Kompas Zuidlaren heeft Toolbox Bewind een animatiefilmpje gemaakt waarin bewindvoering wordt uitgelegd. In dit laagdrempelige filmpje wordt uitgelegd wanneer bewindvoering ontstaat, wat het inhoudt en hoe wij jou kunnen helpen met jouw financiën.

“Eigenlijk wil je je sores niet aan een ander overdragen. En het is best een stap: je geld uit handen geven. Nu zie ik in dat het echt goed is geweest. Na drie jaar ben ik helemaal schuldenvrij. Door Kompas Zuidlaren heb ik nu meer inzicht gekregen in wat wel en niet kan.”

Cliënt Kompas Zuidlaren

Onze Intake consulenten

Wanneer je belt of mailt, kom je in contact met Joël Vos of Wouter Lode, beiden consulenten Intake. Ze horen graag van jou wat je vraag en/of zorg is.

Mocht de gezamenlijke conclusie zijn dat wij kunnen helpen, dan begeleiden wij je daarin. Je hebt gedurende de hele aanvraagperiode een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt, van het eerste contact tot aan de zitting.

Joël Vos

“Wanneer je voor het eerst contact opneemt met een bewindvoerder en/of mentor kan dat spannend of zelfs eng zijn. Hoe fijn is het dan, dat er iemand tegenover je zit die daar begrip voor heeft. Ik kan jou in begrijpelijke taal uitleggen wat het inhoudt en wat je kunt verwachten.

 Ik ben consulent Intake en daarom ben ik voor jou het eerste aanspreekpunt wanneer je belt of mailt met een vraag. Mijn doel is dat jij in deze spannende fase weet waar je aan toe bent op basis van vertrouwen en wederzijds respect.”

Je kunt Joël telefonisch bereiken op 06 43 53 21 33 of stuur hem een e-mail naar j.vos@kompaszuidlaren.nl.

Intake consulent Kompas Mentorschap

Wouter Lode

“Hulp vragen wanneer het financieel niet gaat, is niet altijd even makkelijk. Het kan lastig zijn om je kwetsbaar op te stellen en het is onzeker wat je kunt verwachten.

Als consulent Intake breng ik graag duidelijkheid en perspectief met oog voor jou. Laat er geen drempel zijn om in gesprek te gaan.”

Je kunt Wouter telefonisch bereiken op 06 43 53 21 41 of stuur hem een e-mail naar w.lode@kompaszuidlaren.nl.

Wouter Lode en Joël Vos intake consulent

“Wanneer iemand eindelijk weer een weekend weg kan. Of de schulden zijn afgelost en iemand kan weer financieel op eigen benen staan. Dat geeft zo’n goed gevoel…”

Bewindvoerder Kompas Zuidlaren