Over ons

Kompas Zuidlaren | Financiële zorgverlening

Niemand mag wakker liggen van financiële zorgen. Dat is onze overtuiging. Daarom nemen wij die zorgen uit handen en geven richting en helderheid in financiële zaken. Daarbij streven wij naar een gezonde balans in welvaart en welzijn.

Persoonlijk

Persoonlijk contact is ons uitgangspunt. Altijd. Bij cliënten, begeleiders en samenwerkingspartners. In de begeleiding van of samenwerking rondom financiële zorg. Wij zijn betrouwbaar, nemen onze verantwoordelijkheid en zoeken samen naar een passende oplossing.

Samen

Maar, welvaart kan niet zonder welzijn, en andersom. Wij streven naar een maatschappij waarin financiële begeleiding onderdeel is van zorg in het algemeen. Om dat te bereiken werken we graag samen met die maatschappij en staan we open voor innovatie, altijd in het belang van de cliënt.

Specialist

Wij vinden dat financiële zorg meer is dan alleen het leveren van een enkele dienst. Als professionals overzien we het gehele vraagstuk, dankzij onze specialistische aanpak en jarenlange ervaring. Met als doel het stimuleren van zelfredzaamheid en het verhogen van de gemoedsrust van onze cliënten.

Kompas Zuidlaren | Financiële zorgverlening
Voor balans in welvaart en welzijn

 

 

1982 1982
1995 1995
1998 1998
2001 2001
2007 2007
2017 2017
2018 2018

1982

Wet ‘onderbewindstelling ter bescherming van meerderjarigen’ is in werking getreden. In dit jaar start Notariaat Zuidlaren ook met bewindvoering: notaris Spronk wordt tot bewindvoerder benoemd

1995

Wegens groei verhuist de afdeling ‘bewindvoering’ van het Notariaat Zuidlaren naar het naastgelegen pand

1998

Bewindvoering Zuidlaren was onderdeel van Notariaat Zuidlaren, het wordt nu een zelfstandige organisatie

2001

Wegens groei verhuizing naar huidige locatie: ‘de Kazerne’ in Zuidlaren

2007

Wijziging van naam: Bewindvoering Zuidlaren wordt Kompas Zuidlaren

2017

Kompas Zuidlaren breidt uit met Kompas Mentorschap

2018

Kompas Zuidlaren viert 35-jarig jubileum

Kompas Zuidlaren is de specialist in financiële zorgverlening. Welvaart is waar we dagelijks mee bezig zijn. Toch vinden we dat welvaart niet zonder welzijn kan. Daarom organiseren we ter ere van ons 35-jarig bestaan de campagne: ‘Kompas Zuidlaren 35 jaar, een open boek: welzijn en welvaart in gesprek’.