Nieuwsbrieven

Op deze pagina vind je een overzicht van alle nieuwsbrieven die wij versturen. Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Je vindt het aanmeldformulier onderaan deze pagina!

Nieuwsbrieven van Kompas Zuidlaren

nieuwsbrief februari

Niuews van Kompas Mentorschap & Kompas Zuidlaren

In deze nieuwsbrief lees je meer over mentorschap en waar dit over gaat, ook lees je over de informatie bijeenkomst voor ouders van kinderen met een visuele beperking en zie je hoe de verbouwing bij ons op kantoor er aan toe ging. Lees via de knop hieronder meer!

nieuwsbrief februari

Kompas in 2024

In de eerste nieuwsbrief van 2024 lees je meer over het nieuws van de afgelopen maanden en kijken we naar wat er komend jaar gaat komen. Onder andere een nieuw software systeem en het laatste nieuws over het Noodfonds Energie van de overheid worden hier toegelicht. Lees de volledige nieuwsbrief via de knop hieronder!

Kompas Zuidlaren Bewindvoering

Nieuws van Kompas Zuidlaren & Kompas Mentorschap

In de nieuwsbrief van oktober maak je kennis met onze nieuwe stagiaires, lees je meer over de Actie Pepernoot van Kinderhulp en vertellen we het laatste nieuws over de energietoeslag en minimaregeling van de overheid. Klik op de link hieronder en lees de gehele nieuwsbrief.

Kompas Zuidlaren Bewindvoering

Nieuws van Kompas Zuidlaren & Kompas Mentorschap!

In deze nieuwsbrief lees je over onze budgetconsulent die een snuffelstage heeft gedaan, over financiële regelingen en maak je kennis met onze nieuwe collega van Kompas Mentorschap. Ook heeft onze fotograaf weer nieuwe foto’s gemaakt tijdens de jaarlijkse fotoshoot. Lees de gehele nieuwsbrief hieronder!

Kompas Zuidlaren Bewindvoering

Nieuws vanuit Kompas!

De nieuwsbrief van april 2023 vertelt je meer over Kompas Zuidlaren en Kompas Mentorschap. Wij vinden dat niemand met vragen of zorgen rond hoeft te blijven lopen. Ook lees je hier meer over het Noodfonds Energie, Team Zorg en vind je meer informatie over de betalingen rondom de feestdagen in 2023.

Kompas Zuidlaren Bewindvoering

Nieuws in 2023!

In de eerste nieuwsbrief van 2023 lees je over hoe de zorg verandert in Nederland, ook dit jaar weer. Daarnaast vertellen we meer over hoe het nu met de Plinkr Hub is. Ook zie je ons op de stage markt van de Hanze Hogeschool en vertellen wij meer over PGB en gewaarborgde hulp. Lees de volledige nieuwsbrief direct via onderstaande knop!