Budgetcoach Groningen

Zoek je een budgetcoach in Groningen? Krijg ook jouw financiën weer op de rit met tijdelijke ondersteuning op financieel gebied via Kompas. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een budgetcoach rondom Groningen.

Wat doet een budgetcoach rondom Groningen?

Met een budgetcoach in de buurt van Groningen wordt je geholpen met je geldzaken. Echter, de budgetcoach geeft je enkel adviezen en tips. Het is vervolgens aan jou hoe jij dit verder oppakt.

Met deze coach behoud jij dus zelf de regie en keuzevrijheid over wat er met jouw geld gebeurt. Ook voor vragen over je financiën kun jij terecht bij jouw aangewezen coach. Het is dan ook je vaste aanspreekpunt.

Wil jij ook tips en adviezen voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op over een budgetcoach in de buurt van Groningen

Bewindvoering in Groningen aan huis

Budgetcoach nabij Groningen en omgeving

Een budgetcoach nabij Groningen vind je bij Kompas. In nog geen 30 minuten bereik je ons kantoor al met de auto via de A28 Ook met het OV bereik je ons eenvoudig en snel in 25 minuten. Je stapt uit bij de bushalte om de hoek. Zo is advies over je geld altijd in de buurt.

Krijg jij steun bij je geldzaken, dan is het fijn om je coach dichtbij te hebben. Zo kun je elkaar goed bereiken en krijg je altijd de juiste adviezen van onze specialist. Overweeg jij om een budgetcoach in Groningen in te schakelen? Neem dan direct contact met ons op.

Budgetcoach Groningen

Ondersteuning met een budgetcoach rondom Groningen

Onze budgetcoach gaat na een eerste kennismaking in Groningen of omgeving zich verdiepen in jouw inkomsten en uitgaven. Daarna wordt er samen met jou besproken wat jij belangrijk vindt en waar jij graag je geld aan uit wil geven. Hierna wordt er gekeken waar je op kan besparen.

Zo wordt er op een persoonlijke manier orde voor jou geschept en dit geeft rust en overzicht in jouw financiële situatie. Met advies en tips van onze coach kom jij weer vooruit en vind je de balans terug in je financiën.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Kompas Zuidlaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen over een budgetcoach rondom Groningen.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!

“Eigenlijk wil je je sores niet aan een ander overdragen. En het is best een stap: je geld uit handen geven. Nu zie ik in dat het echt goed is geweest. Na drie jaar ben ik helemaal schuldenvrij. Door Kompas Zuidlaren heb ik nu meer inzicht gekregen in wat wel en niet kan.”
Cliënt Kompas Zuidlaren

Financiële en persoonlijke zorgverlening via Kompas

Bij Kompas Zuidlaren kun je terecht voor financiële zorgverlening. Ons team staat voor jou klaar om je op een persoonlijke en professionele manier te helpen. We zorgen ervoor dat er weer helderheid ontstaat op het gebied van jouw geldzaken en nemen al je zorgen en vragen weg.

Wij vinden dat iedereen een stabiele en overzichtelijke financiële situatie verdient waar niemand wakker van moet liggen. Is een coach alleen voor jou niet genoeg? Lees dan ook meer over bewindvoering via Kompas.

Heb jij naast moeite met je financiële situatie ook steun nodig bij de dagelijkse gang van zaken? Dan is Kompas Mentorschap er voor jou. Via Kompas Mentorschap wordt je ontzorgt op persoonlijk vlak. Met je mentor maak je beslissingen over de dagelijkse taken en worden jouw belangen behartigd.

“Wanneer we afspraken maken met de cliënt, is het prettig wanneer daar iemand uit de omgeving bij is. Een hulpverlener, familielid of werkgever. Dan kunnen we die afspraken goed op elkaar afstemmen.”
Budgetconsulent Kompas Zuidlaren

Neem vrijblijvend contact op over een budgetcoach in Groningen

Wil jij kennismaken met onze coaches en heb je adviezen nodig over je inkomsten en uitgaven? Wij helpen je graag bij je financiële vragen en samen met ons werk je toe naar een stabiele basis zonder geldzorgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken voor een budgetcoach rondom Groningen.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!

“Wanneer we afspraken maken met de cliënt, is het prettig wanneer daar iemand uit de omgeving bij is. Een hulpverlener, familielid of werkgever. Dan kunnen we die afspraken goed op elkaar afstemmen.”
Budgetconsulent Kompas Zuidlaren

Budgetcoach of juist een alternatief?

Een budgetcoach kan een hulpmiddel zijn om je financiën op orde te brengen en te houden. Wij begrijpen dat dit soms niet genoeg is. Daarom willen we ook met jou zoeken naar mogelijke alternatieven.

Bij Kompas Zuidlaren bieden wij ook de volgende diensten:

Budgetbeheer

Budgetbeheer kan ook een oplossing zijn wanneer je je financiën niet goed in de hand kunt houden, maar wanneer er nog geen bewindvoering verplicht is gesteld. Een budgetbeheerder krijgt dan zeggenschap over jouw financiën. Waarbij je overigens wel zoveel mogelijk zelf de regie houdt.

Bewindvoering

In sommige situaties is een budgetcoach niet meer haalbaar als oplossing. Wanneer de rechter besluit dat bewindvoering noodzakelijk is bijvoorbeeld. Bij Kompas Zuidlaren hebben wij veel verschillende bewindvoerders met vele jaren aan ervaring. Lees hierover meer op de bewindvoering pagina.

Alleen een budgetoverzicht

Wil je zelf een overzicht maken van je inkomsten en uitgaven? Wij hebben op onze website een compleet en eenvoudig budgetoverzicht geplaatst dat je daarvoor kunt gebruiken. Zo creëer je voor jezelf meer overzicht over je financiële situatie.

PGB beheer

Het beheer van een persoonsgebonden budget (PGB) moet zorgvuldig gebeuren, maar is doorgaans ook erg complex. Het PGB beheer team van Kompas Zuidlaren kan deze tijdrovende en soms stressvolle klus van je overnemen.

Mentorschap

Bewindvoering en mentorschap worden vaak samen benoemd. Dit komt doordat deze diensten elkaar goed aanvullen. Bij mentorschap krijg je namelijk persoonlijke ondersteuning bij belangrijke levensbeslissingen. Deze dienst zet zich volledig voor jou persoonlijk in.

Volmacht

Is het niet meer wenselijk in jouw situatie om bepaalde belangrijke zaken zelf af te handelen? Door een volmacht te geven kan je één of meerdere personen het recht geven om de belangrijke zaken voor jou te regelen. Wij nemen, indien wenselijk, deze verantwoordelijkheid met respect en zorg op zich.

Levenstestament

Een levenstestament kan je opstellen om ervoor te zorgen dat alle belangrijke zaken in jouw leven goed worden afgehandeld op het moment dat je dat zelf niet meer kan. Kompas Zuidlaren is in staat deze rol professioneel en zorgzaam op zich te nemen.

Curatele

In situaties waarbij zowel financiële en persoonlijke zaken niet zelf meer te regelen zijn dan kan Kompas Zuidlaren jou daarbij ondersteunen. Indien de kantonrechter bepaalde dat curatele noodzakelijk is dan kunnen wij die rol op ons nemen.